Budget Energie - 87 reviews en ervaringen (2023)

  • Home
  • Energieleveranciers
  • Budget Energie
Budget Energie - 87 reviews en ervaringen (2)

3.3 reviewscore • 87 reviews

Bezoek Budget Energie

Prijzen vergelijken Beste energieleveranciers

Schrijf een review

S

Budget Energie verreweg het goedkoopste

Budget Energie heeft op dit moment verreweg de beste prijzen, dit omdat ze maandelijks de prijzen aanpassen op basis van de inkoopprijs. Momenteel zijn dit de tarieven:

Tarief (normaal) € 0,57093 / kWh
Tarief (dal) € 0,54251 / kWh
Gas Tarief € 2,11498 / m³

Om dit te vergelijken, bij vrijwel alle andere grote energiebedrijven betaal je gemiddeld 0,7xxxx kWh aan energie en ligt de gasprijs rond de 2,7xxxx / m³. Wij hebben de overstap gemaakt en zijn blij klant. Ook het salderen is momenteel jaarlijks wat veel beter is dan dat dit maandelijks is. Terugleververgoeding is de kale kostprijs van energie dus dat is ook heel voordelig als je dit vergelijkt met anderen die soms 0,05 of 0,09 cent hiervoor geven. Bij Budget Energie is dit Tarief € 0,22825 / kWh.
Nu hopen dat de lage prijzen geen lokkertje zijn en dat ze het omhoog gooien na het eerste maandcontract, hier moet ik op wachten maar dit verwacht ik niet omdat je kunt overstappen wanneer je wilt.

Sebastiaan 17 nov 2022

Reageer

V

Van Fenor Energie naar Budget Energie

We zaten bij Fenor Energie maar die zijn sinds eind 2021 failliet gegaan. Sindsdien zijn we aangesloten bij Budget Energie. Al een jaar dus nu. Alles gaat naar behoren en prijzen zijn wat je zal verwachten op dit moment. Omdat we ook onze tv van Budget thuis hebben, krijgen we wat korting. We zijn blij klant en het is zeker beter dan wat Fenor voorheen was.

Vin 24 jan 2023

Reageer

J

Van Fenor naar Budget m.i.v. 30/12/2021

Heb diverse keren offertes opgevraagd bij andere leveranciers wel nu ik ben nog steeds bij Budget want ik kwam van de regen in de drup dus. Heb een slimme meter en heb toestemming gegeven om dagelijks mijn standen uit te lezen voor zowel Elektra als wel Gas dus hebben ze mij over het jaar heen gemiddelde tarieven berekend. Momenteel kan ik in de App mijn energieplafond verbruik bijhouden en wellicht zit er soms een paar dagen tussen maar Budget is ook afhankelijk van de Netbeheerder . Maar veel informaties heb ik gewoon van internet Budget geplukt. IK geef wel vijf sterren maar eigenlijk moeten dat er 4,5 zijn vanwege de communicatie.

Johan 20 jan 2023

Reageer

P

Budget-energie advocaat van Yspeert

Het smerige gepeupel van Yspeert advocaten heeft de auteur van dit bericht zomaar in de gore klauwen gegeven van de *********** van Budget-energie! Het werd mij op 07 januari 2022 bekend dat alle klanten van Fenor per d.d. 30 december 2021 bij dit gore gespuis werden ondergebracht! Ik heb mij toen gelijk bij een ander energiebedrijf gemeld en die zijn per d.d. 27 januari 2022 dan ook gebruik in mijn woonruimte alleen stroom en geen gas! Ik kreeg van Budget-energie voor 1 maand stroom (140 kilowatt-uur) de rekening van een voorschot van 120 euro! Met die *********** was ook in die tijd amper contact te leggen vanwege de corornagolf die toen over ons land trok. Ook over de maand februari 2022 werd het voorschot van 150 gevraagd en dat werd zelfs opgehoogd naar 232 euro! Ik heb aan de grootste boef van Budget-energie tot 2x toe in een brief vermeld dat er geen begin meterstanden werden genoemd en ook geen eindstand! Kortom het vuile smerige tuig heeft zich onrechtmatig proberen te verrijken over de ruggen van afnemers van een gefailleerd energiebedrijf! Budget-energie heeft daarin natuurlijk niet alleen gehandeld daar zijn door de een of andere corrupte lellebel van Yspeert- advocaten natuurlijk de nodige corrupte handeltjes in gedreven! Ik kreeg deze week weer een fijne rekening van deurwaarder Syncasso of ik even 655 euro wilde neerleggen!! Het zijn stuk voor stuk **************! Kortom er is sprake van georganiseerde misdaad! en het wordt de hoogste tijd dat dit zulke handelingen niet langer zijn toegestaan. De clienten van een gefailleerd energiebedrijf moeten zelf kunnen kiezen naar welk energiebedrijf zij willen overstappen en niet afhankelijk mogen worden van de een of andere slecht advocaat van Yspeert

Peter Haasnoot 10 jan 2023

Reageer

J

Het is wettelijk zo geregeld dat als een bedrijf failliet gaat, dat klanten van dit bedrijf worden overgezet naar een andere energieleverancier... Klanten kunnen dan zelf overstappen indien gewenst, wat u ook deed. Kan het advocatenkantoor verder ook weinig aan doen natuurlijk.

John 10 jan 2023

J

(Video) Best budget Air Purifiers Reviewed | The Gadget Show

Beste Peter Ik heb precies dezelfde ervaringen. De reactie van John raakt kant noch wal. advocatenkantoor IJspeert heeft alle klanten van Fenor zonder uitdrukkelijke toestemming ondergebracht bij Budget-Energie. Ik heb op dezelfde datum bij Eneco een nieuw contract aangevraagd en kreeg ook 14 dagen bedenktijd. Budget-energie heeft die bedenktijd niet gerespecteerd en dat is tegen alle regels. Als ik in jouw schoenen stond zou ik een klacht indienen bij de Autoriteit Consument en Markt en de Autoriteit Persoonsgegevens omdat het advocatenkantoor op een onrechtmatige wijze jouw persoonsgegevens zonder toestemming heeft verwerkt en in handen heeft gegeven van Budget-Energie. Wat hier gebeurt is lijkt inderdaad gebaseerd te zijn op onderling gemaakte afspraken. Ik ben blij dat ik geen klant ben bij Budget-Energie. En wat ik ook weet is dat Budget-Energie geschat electriciteitsverbruik misbruikt om te kunnen malverseren.

Johan van der Wal 10 jan 2023

E

Nul service en onredelijk

Overgestapt op andere verwarming en gebruik daardoor nauwelijks gas. Weigeren voorschot aan te passen op basis van werkelijke huidige meterstanden. App biedt daartoe geen mogelijkheid. Hierdoor zou ik op jaarbasis 5000 te veel vooruit moeten betalen. klantenservice enkel via chat. Medewerker zegt kan helaas niets voor je doen. Gevraagd naar klachten mogelijkheid en verwijst naar klachten formulier op website. Aangegeven dat ik dan mijn contract ga opzeggen. Doen dan ook geen moeite om je te houden. Werkelijk nul klantenservice. Verder niet conform redelijkheid en billijkheid om voorschot niet aan te passen terwijl de situatie aantoonbaar is veranderd. Inmiddels overgestapt naar andere leverancier waar ik de meterstanden online per maand door kan geven! Ging toen meteen 500 euro per maand minder voorschot betalen!!!

Ed 9 jan 2023

Reageer

K

Niet geholpen

Zo slecht, ik heb eerst een kwartier in de wacht gehangen, werd ik eindelijk aangesproken.... opgehangen. De 2x 36 minuten in de wacht... vraag gesteld..ze ging het navragen. Weggedrukt, want ze zal het antwoord niet geweten hebben. 3x na 20 minuten krijg ik iemand aan de lijn...hup weggedrukt nadat ik mijn vraag heb gesteld. Gewoon onbeschoft.

Kernel 2 jan 2023

Reageer

J

Niet transparant

Ik kreeg als bestaande klant een tariefsvoorstel voor februari. Nu blijken nieuwe klanten ca. Euro 0,13 per Kwh. minder te betalen als bestaande klanten. Heb getracht te bellen, medewerker die ik kreeg zei dat dit onmogelijk was en zou mij doorverbinden, dan verbreekt de verbinding. Nog 1x geprobeerd zelfde verhaal.
De contactmogelijkheden bij Budget energie zijn slecht, chatten lujkt niet en bellen ook niet.

Jan N 2 jan 2023

Reageer

R

Prima maatschappij

Ik ben tot nog toe zéér tevreden met mijn stroomverbruik. Ik heb gekeken naar verscheidene energie leveranciers, en ik vond deze er het beste uitkomen voor mij althans. Ik heb het geluk, dat ik alleen stroom nodig heb en een laag maandbedrag betaal. Ik verbruik minder dan dat jullie inschatten en dat is toch mooi meegenomen!

Renee 27 dec 2022

Reageer

Y

Slechte klantenservice

Al sinds augustus worden onze meterstanden niet meer uitgelezen en niemand van de klantenservice kan ons helpen. Dit terwijl ik al uren bij jullie in de wacht heb gestaan en gebeld en gechat heb. Elke keer word ik van het kastje naar de muur gestuurd. Meermaals heb ik ook contact gezocht met Liander, zij geven aan dat onze meter het gewoon doet. Zij kunnen onze meterstand juist uitlezen, hebben deze doorgegeven en kunnen ook zien dat jullie deze regelmatig uitlezen. Ik voel mij in de zeik genomen en heb het idee dat jullie ons gewoon oplichten zo rond de eindafrekening. Wij kunnen het ons niet permitteren om ineens voor hoge rekeningen te komen staan. En dit lijkt mij ook niet fair met de hoeveelheid tijd dat ik kwijt ben aan jullie slechte service. Ik heb zelfs fotos van de meterstanden doorgestuurd maar er wordt gewoon niets mee gedaan.

Yoni 19 dec 2022

Reageer

f

Slechte klantenservice

Een telefoongesprek met de klantenservice: wat een drama! Ik word meerdere keren in de wachtstand gezet omdat de medewerker het antwoord zelf niet weet en moet navragen. Vervolgens krijg ik antwoord op een vraag die ik niet heb gesteld. Het antwoord op de vraag die ik wel heb gesteld, heb ik niet kunnen krijgen. Ik heb de indruk dat de medewerker absoluut geen verstand van zaken heeft.

froukje 15 dec 2022

Reageer

p

slechte service

budget energie heeft er qua klantenservice een zooitje van, kunnen je niet helpen met iets heel simpels als de naamsverandering. nu al 6 weken bezig geweest, zelfs formulier ingevuld met handtekeningen en al maar mooi dat t niet lukt. telkens een ander verhaal, of per mail waar je helemaal geen antwoord op krijgt, terwijl ze t direct wel lezen,ben er helemaal klaar mee. ons contract is bijna ten einde we gaan er weg ook.

p 11 dec 2022

Reageer

g

(Video) Mopar 318 top 5 things you can do for more performance

budget

zit al jaren bij deze maatschappij prima bedrijf nooit problemen gehad
netjes geld terug bij veel betaalde rekening en krijg altijd iets terug en heb geluk dat mijn contract vast staat tot 7 -2024
en zat bij een andere maatschappij hiervoor maar moest altijd bij betalen hun app is ook prima van mijn kant genen klachten over budget energie

gunther zauner 8 dec 2022

Reageer

B

Variabel contract maandelijkse tariven

Budgetenergie gaat gelukkig weer jaarlijks salderen, mede dankzij ingrijpen van het tv programma RADAR. Want op aangetekende brieven emails reageren ze niet. Telefonisch niet te bereiken. Ik ben de tarieven die zij maandelijks aankondigen gaan vergelijken met de tarieven die zij hanteren op het gebruikersoverzicht en constateer dat deze helemaal niet kloppen. Altijd veel hoger. Andere klanten hier ook ervaring mee? Zij blijven de boel oplichten. Mensen die mij advies kunnen geven graag.

Bert Teheux 13 nov 2022

Reageer

S

Ze wijzigen de prijzen iedere maand, het kan dus zijn dat de prijzen hoger worden naar mate de winter dichterbij komt, dit is eigenlijk wel normaal. Hoeveel zijn jouw prijzen omhoog gegaan dan? Ik ben zojuist overgestapt naar Budget Energie omdat zij voor mij de laagste prijzen hadden, ik heb het met meer dan 5 andere energiebedrijven vergeleken.

Sebastiaan 17 nov 2022

E

Ik heb dezelfde ervaring en Budget meldt dat ze zich misrekend hebben bij de verlaging van de BTW naar 9% medio sept. 2022. Telefonisch zei Budget dat op de eindafrekening e.e.a. wordt rechtgetrokken. Afwachten dus.

Erik 4 jan 2023

P

Aantrekkelijk laag maandbedrag in offerte

Voor het afsluiten van een vast kontrakt in maart van dit jaar, werd mijn maandbedrag door Budget ingeschat op 79 euro op basis van mijn opgegeven historisch verbruik. Je zou verwachten, dat bij ongeveer hetzelfde verbruik dit jaar dit maandbedrag toereikend is, maar in mijn maandelijks overzicht adviseert Budget nu al een aantal maanden om mijn maandbedrag naar 130 euro te verhogen. Bij een variabel kontrakt snap ik dat maar niet bij een vast kontrakt met gelijkblijvend verbruiksgemiddelde.
Maar het staat natuurlijk goed in de offerte!

Post 10 nov 2022

Reageer

J

Bereikbaarheid en begrip

Budget energie is bijna onbereikbaar. Ze komen afspraken niet na, Reageren niet op brieven. Onduidelijke communicatie via CHAT en Telefoon. Medewerkers kunnen niets toezeggen. Brengen zomaar incasso kosten in rekening zonder vermelding op factuur. Hebben geen enkel begrip voor situaties van klanten. Telefonisch nauwelijks te benaderen. Je wordt voortdurend aan het lijntje gehouden. Zeer slecht. Ik wil een ieder aanraden om geen zaken te doen met Budget.

Jos 9 nov 2022

Reageer

T

Alles bij Budget

Tegenwoordig heb ik alles bij Budget. Energie, telefoon en internet/tv. Ik snap niet waar mensen zo ontevreden over zijn. Bij mij werkt alles gewoon prima en dat voor een goede prijs. Nooit echt problemen gehad. Alleen installatie van internet/tv was lastig, maar dat lag meer aan mijzelf. Ik ben ook zeer tevreden met Budget Energie. Het is helder en transparant. Je weet gewoon waar je aan toe bent en gezien de prijzen van tegenwoordig, helemaal niet zo duur. Goedkope energie bestaat op het moment gewoon niet, dat moet je accepteren. Ik ben in ieder geval tevreden en ga nergens anders heen.

T.H. Vink 25 okt 2022

Reageer

P

Krijg geld terug wacht er al lang op.

Heel slecht, komen afspraken niet na, verhogen zelf de prijzen en bij opzegging kun je weken wachten voor je het geld terugkrijgt. Wacht nu al 25 dagen en ze hebben nog steeds niks laten horen en mijn geld nog niet terug. Nooit meer Budget Energie. Via chat zijn ze vaak niet bereikbaar en onduidelijk en via telefoon kun je een halve dag wachten op verbinding.

Pierik 25 okt 2022

Reageer

m

zeer slecht dus.ik ga dus geen zaken doen. betaal liever meer voor goede dienstverlening.waarom organistie opzetten als dienstverlening niet optimaal is

m 1 jan 2023

(Video) Cheap and budget Tripod|Unboxing and review of Octopus Tripod|DXN 3 in 1 Cordyceps coffee benefits|

J

Saldering per maand is niet correct

Vanavond ook weer bij Radar aan de orde gesteld dat saldering per maand wettelijk niet mag en kan. minister Jette is hiervan op de hoogte en zou met maatregelen komen ik hoop dat dat spoedig gebeurd, want dit is pure oplichting.
Ik ga maar weer zoeken naar een andere hopelijk eerlijker leverancier !

John 24 okt 2022

Reageer

M

Afgelopen jaar zonnepanelen aangeschaft met wat meer produktie dan ik zelf nodig heb. Deze overproduktie wilde ik gaan gebruiken om in de wintermaanden mijn huis op een duurzame manier bij te verwarmen. Nu is BudgetEnergie zomaar maandelijks gaan salderen. Iedereen inclusief de minister spreekt er schande van, maar niemand doet iets aan deze oplichterij!!!!

M 25 okt 2022

F

Overgestapt naar Budget Energie

Vanwege de stijgende energieprijzen ben ik overgestapt naar Budget Energie. Ik heb niet de illusie dat het echt budget zal zijn, maar ze zijn wel wat goedkoper dan mijn vorige energiemaatschappij. Daar ben ik sowieso al tevreden mee. Verder heb ik persoonlijk weinig contact met ze gehad. Ik ben gewoon overgestapt. Ik ben in ieder geval dat mijn maandbedrag nu wat lager ligt dan voorheen.

Frans 3 okt 2022

Reageer

O

Geen inzage in verbruik en termijnbedrag

Een chat met Buddy leverde het volgende op. Als je een variabel contract hebt, kun je je termijnbedrag niet meer zien, je termijnbedrag niet meer wijzigen en tevens is je inzicht in je verbruik niet meer zichtbaar.

Dit alles ondanks dat je meterstanden dagelijks worden uitgelezen (slimme meter ).

Reden aldus Budgetenergie: : De tarieven veranderen zo vaak dat je beter GEEN informatie geeft dan VERKEERDE informatie. Dus heeft Budgetenergie maar besloten om zonder informatie berichtgeving dit uit te schakelen.

Verzoek: Een verbruik ( m3 and kWh ) kun je toch communiceren zonder de tarieven te vermelden ?.

Conclusie. Geld incasseren en tarieven verhogen kunnen ze als de beste. Communiceren van wijzigingen , oplossen van problemen dat is nog niet besteed aan Budget-energie. Wachttijd voor een IT issue. Kan tussen de 2 en 10 weken duren voordat U antwoord krijgt.

Ontevreden gebruiker 3 okt 2022

Reageer

P

Pas op

Pas op!
Pas op! dit 'bedrijf' saldeert uw zonne-energie per maand. Dit is niet de intentie van de wettelijke regeling (salderen per jaar), bedoeld ter stimulering van duurzame energie. Los van de uiterst onaangename ervaring met dit graaibedrijf neemt dit ook het vertrouwen weg bij nieuwe kopers van zonnepanelen. Maatschappelijk onverantwoord!!
Ik heb gelukkig opgezegd en voel me een stuk beter daardoor.

Pierre 7 sep 2022

Reageer

R

Eigenlijk 0 sterren

Ivm overlijden contract opgezegd. Bevestingsemail ontvangen. Moest via chat overlijdensakte uploaden. Werkte niet. Nogmaals geprobeerd. Via chat verwezen naar telefoonnummer. Gebeld en na 45 minuten weer terugverwezen naar de chat die me wederom adviseerde om te bellen. Helemaal klaar met deze club. Heb meermaals geprobeerd om het alsnog te versturen. Zonder document krijg ik boete voor tussentijdse opzegging. Heb call center medewerker gezegd dat ook ik het gesprek had opgenomen en dat ik weiger boete te betalen. Automatisch afschrijving geblokkeerd. Ze zoeken het maar lekker uit

Robert 7 sep 2022

Reageer

E

ophef om niets

prijzen stijgen, dat heet markt werking/oorlog heb je altijd geluk gehad met variabel, niet vast willen leggen heb je nu pech, nu niet huilen maar je hebt jaren geluk gehad, mensen die het vast hebben gezet hebben nu geluk, zo is het leven, volgende keer hebben de variabele contracten misschien weer voordeel

Erik Meerbeek 3 sep 2022

Reageer

C

(Video) Keisler Drop Spindles - MX-5 Miata Review // Ep 87 // Time Attack TURBO Build

Wat een domme reactie als je je nog niet in het onderwerp hebt verdiept. Je kunt niet onaangekondigt spelregels veranderen. Daar gaat het om. Niet om een prijsstijging.

Chris 20 sep 2022

S

Budgetenergie bedonderd klanten met saldering

Wij zijn overgestapt naar budget energie omdat deze in de vergelijker er goed uit kwam. Echter zonder ons te informeren hebben ze de solderingsregeling wat jaarlijks verplichts is veranderd naar maandelijks. Dit is wettelijk niet toegestaan en is zeer nadelig voor ons. Dus naar een paar maand kunnen we weer overstappen. Ik vind dat het wettelijk verplicht moet worden dat dit duidelijk wordt aangegeven bij het afsluiten van een contract.

Sander 30 aug 2022

Reageer

J

Alle energieleveranciers doen gekke dingen op het moment. Ze geven ook geen vaste contracten meer alleen variabel. Als jij dat ook hebt, dan kan je gewoon gelijk opzeggen. Maar geloof me, ik zit bij een andere energieleverancier en daar is het ook een grote bende. Door de hoge prijzen weten ze het zelf ook niet meer.

Jan 30 aug 2022

r

Budget - 3 jaar contract - net op tijd

Vorig jaar Mei een nieuwe aanbieding gehad (6 maanden voor einde contract datum) waarbij ze aangaven dat ze verwachten dat de energie prijzen omhoog zouden gaan. Natuurlijk was de extreme stijging ivm met de inval niet voorspeld, evengoed een goede aanbieding

Mooi een 3 jaar contract afgesloten, dat per Nov 2021 van start ging. Goede service en net op tijd.

richard 23 aug 2022

Reageer

S

Ik heb bij energiedirect.nl ook in november 2021 een contract afgesloten, helaas maar 1 jaar... Was toen al iets hoger dus durfde het niet aan. Ben nu al aan het kijken waar ik nu weer het goedkoopst terecht kan... Gaat nergens meer over, die prijzen van nu.

Sander 23 aug 2022

Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere energieleveranciers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste energieleveranciers

Dit zijn de beste energieleveranciers van januari 2023.

  • 1. NextEnergy
  • 2. Frank Energie
  • 3. Pure Energie
  • 4. Budget Energie
  • 5. Engie
Over Budget Energie

Budget Energie is een onafhankelijke energieleverancier opgericht in 2011 en levert inmiddels al aan honderdduizenden huishoudens in Nederland. Budget Energie houdt het graag simpel: een duurzaam product, blijvende besparing op stroom en gas met een goede, persoonlijke service. Daarnaast zorgt Budget Energie ervoor dat je zelf geen omkijken hebt, dit energiebedrijf zorgt dat het werkt, tegen een zo laag mogelijke prijs.

  • Nog niet geverifieerd
  • Energieleveranciers
Budget Energie

Vergelijk 87 reviews en bezoek Budget Energie

Oké

Schrijf een review
Schrijf een reactie over deze review

Videos

1. Best Sleep Products Review: How to Sleep Better
(Therapy in a Nutshell)
2. Best Fridge Freezer UK (Top Rated Fridge Freezers to Buy)
(BEST UK REVIEWS)
3. Vitamins & Minerals at Walmart - What to Get and AVOID
(Thomas DeLauer)
4. 5 Reasons Why You Never Buy 85in TVs
(QUANTUM TV)
5. Italian Pasta | Spaghetti Carbonara | Morrisons | Food Review | Only 99p | Budget Food | Ready Meal
(Just Deano)
6. DETAILED Review Pecron E600LFP Power Station Review Solar Generator LFP Lithium Iron Phosphate
(Tech Made Easy)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rob Wisoky

Last Updated: 02/14/2023

Views: 6159

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rob Wisoky

Birthday: 1994-09-30

Address: 5789 Michel Vista, West Domenic, OR 80464-9452

Phone: +97313824072371

Job: Education Orchestrator

Hobby: Lockpicking, Crocheting, Baton twirling, Video gaming, Jogging, Whittling, Model building

Introduction: My name is Rob Wisoky, I am a smiling, helpful, encouraging, zealous, energetic, faithful, fantastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.